Tarieven

Stel een pakket op maat voor jouw specifieke situatie samen. Hoeveel kinderen je wilt volgen bepaal je helemaal zelf. Welke testen je hierbij wilt inzetten ook.

We hanteren een basistarief van € 1,50 per kind per jaar. Hiervoor bewaren en beheren wij jouw gegevens op een veilige plek èn kun je de BMI meten en de test Springen-Kracht (belangrijkste indicator van de 4ST) uitvoeren. Deze test is namelijk de meeste prominente indicator van de 4ST.

Het tarief van overige testen varieert tussen de € 0,10 – € 0,50. Weet je nu al dat je langer dan 1 jaar met Stimuliz gaat werken? Dan krijg je van ons korting!

Daarnaast helpen we je graag op weg bij het uitvoeren van de testen, of nemen we je werk uit handen m.b.t. het inrichten van het systeem. Ben je helemaal nieuw? Dan is wellicht een workshop op locatie interessant. Heb je al enige ervaring met de testen die je wilt uitvoeren, maar voel je je nog niet zeker over hoe je om moet gaan met het systeem, dan kunnen wij het voor jou inrichten. Je kunt uiteraard ook helemaal zelf aan de slag.

Hoeveel kinderen wil je testen?

Welke testen wil je afnemen?

Overige

Voor hoeveel jaren wil je een abonnement afnemen?

€ 0,00 / jaar

excl 21% BTW

€ 0,00 eenmalig

Meer dan 65.000 kinderen worden gevolgd

Ruim 500 scholen en 42 gemeenten zetten Stimuliz voor een betere kwaliteit van leven voor kinderen!

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via chat of email. We helpen je graag verder.