Tarieven

Pakket op maat

Stel een pakket op maat voor jouw specifieke situatie samen. Hoeveel kinderen je wilt volgen bepaal je helemaal zelf. Welke testen je hierbij wilt inzetten ook.

We hanteren een basistarief van € 1,50 per kind per jaar. Hiervoor bewaren en beheren wij jouw gegevens op een veilige plek èn kun je de BMI meten en de test Springen-Kracht (belangrijkste indicator van de 4ST) uitvoeren. Deze test is namelijk de meeste prominente indicator van de 4ST.

Het tarief van overige testen varieert tussen de € 0,10 – € 0,50. Weet je nu al dat je langer dan 1 jaar met Stimuliz gaat werken? Dan krijg je van ons korting!

Daarnaast helpen we je graag op weg bij het uitvoeren van de testen, of nemen we je werk uit handen m.b.t. het inrichten van het systeem. Ben je helemaal nieuw? Dan is wellicht een workshop op locatie interessant. Heb je al enige ervaring met de testen die je wilt uitvoeren, maar voel je je nog niet zeker over hoe je om moet gaan met het systeem, dan kunnen wij het voor jou inrichten. Je kunt uiteraard ook helemaal zelf aan de slag.

€0,00 €{{ priceTotal }}
€{{ costsOnce }}