Sturen op basis van informatie

Stimuliz is het meest complete platform om motoriek en bewegen van kinderen op groep-, school-, wijk- en gemeenteniveau in beeld te brengen en te volgen.

Gemeente

Niet elke school of wijk heeft dezelfde aandacht nodig. Juist niet. Op basis van data en inzichten over motorische ontwikkeling en sport- en beweeggedrag ontwikkel je (probleem-)gerichte programma's en onderbouw en verantwoord je beleid.

Een gezonde gemeente begint bij een gezonde jeugd

Onderbouw programma's en beleid

Met Stimuliz heb je inzicht in de situatie in jouw gemeente. De heldere rapportages zijn de basis voor jouw programma's en beleid. Of het nu gaat om de aanpak van achterstanden en risico's of het stimuleren van talent.

Document

AVG - proof

Sinds 2018 is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Uiteraard conformeren wij ons aan deze wet en regelgeving, maar wat betekent dit voor jouw organisatie als je gaat monitoren? Gelukkig hebben al vele scholen en gemeenten dit pad bewandeld en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij helpen je graag op weg.

Toegang 10

Veelgestelde vragen

Interesse en wil je meer weten?

Gratis proberen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt Stimuliz gratis proberen. Maak een proefaccount aan en ervaar wat Stimuliz voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Demo en uitleg van ons

Heb je een vraag, opmerking of verdere uitleg nodig? Laat het ons weten en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Wim

Andere vraag?

Heb je een andere vraag, of wil je eens met iemand van ons spreken. Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar het volgende adres:

Een aantal van onze

Partners

Logo Gemeente Amsterdam transparant
Logo Sportbedrijf Almelo transparant
Logo sport fryslan transparant
Logo gbt transparant
Logo-Gemeente-Brunssum
Logo Alles in beweging
Hellosunshine logo 2x
Vie logo multi